Zomerbar Chillrijk is terug van weggeweest

Door corona moest Chillrijk, al jaren de leukste en meest ontspannende zomerbar van Antwerpen en omstreken, vorig jaar de deuren gesloten houden. Uitstel maar geen afstel, want in augustus 2021 wordt het Park van Eden opnieuw het decor van heel wat zomers staycationplezier. De buurt heeft er dus even op moeten wachten, maar de zevende editie van Chillrijk is dan toch een feit.

“Van 5 tot 27 augustus openen we opnieuw de deuren”, klinkt het bij Jeugdcentrum Vizit, dat de zomerbar organiseert. “Momenteel zijn we nog op zoek naar heel wat oude tuinmeubels om onze zomerbar in te richten. Op onze Facebook-pagina hebben we een eerste oproep gelanceerd en daar komt wel wat reactie op. Bedoeling is dat we die oude meubels upcyclen en zo onze zomerbar opfleuren.”

“Aan de werking van onze zomerbar veranderen we niets: alles draait nog steeds volledig op enthousiaste vrijwilligers. Buurtbewoners kunnen net als tijdens de vorige edities komen genieten van tal van activiteiten zoals workshops, live optredens, dansinitiaties, filmvoorstellingen, spelletjesdagen en literaire en culinaire avonden. Of ze komen na een zomerse werkdag gewoon genieten van leuk gezelschap, lekkere cocktails en versnaperingen aan democratische prijzen.”

Chillrijk opent op zaterdag 7 augustus om 14u de deuren. Het volledige programma van de zomerbar wordt later bekend gemaakt en kan u nalezen op Chillrijk.be en op de Facebook-pagina van Chillrijk.